Grajfer Fizičko lice

2020-10-01 07:26   Poljoprivredne mašine   Belgrade   2.2K prikaza

2,600 RSD

  • grajfer-big-0
  • grajfer-big-1
Location: Belgrade
Price: 2,600 RSD

HIDRAULICNI UTOVARIVAC ZA STAJNJAK - GRAJFER IMAMO U DVE DUZINE 4m i 5m

Utovarivac stajnjaka ima za namenu utovar stajskog đubriva, rasutih tereta, drva i sl. kao i za kopanje kanala na poljoprivrednim gazdinstvima.

GARANCIJA 2 GODINE

Utovarivač za stajnjak prevashodno je namenjen za utovar. Izmenjiva zahvatna košara omogućava širok spektar materijala kojim se može manipulisati (stajsko đubrivo, rasuti tereti, drva i slično), a priključivanjem za to predviđenog dodatka omogućeno je i kopanje kanala. Zbog specifičnosti svoje kostrukcije nezavisan je od hidraulike traktora, a za uspešnu primenu neophodno je samo pumpu utovarivača, koja na sebi ima kardansku spojnicu, priključiti direktno na kardaski izlaz iz traktora.

Grajfer se na traktor se priključuje u tri tacke. Hidraulicna pumpa se montira na izlazno vratilo traktora. Snagom dobijenom od hidraulične pumpe, preko hidrauličnog razvodnika, upravlja se sa hidrauličnim cilindrima. Zahvatna kašika je izmenljiva pa time omogućava široku primenu ove poljoprivredne mašine za utovar, istovar i kopanje, i uveliko olakšava i najteže radove u poljoprivredi.

DODATNA OPREMA

Korpa za rasute materijale cena - 250,00 €

Kašika za kopanje (Kašika za kopanje ima zahvat širine od oko 30 cm) cena - 300,00 €

Rotator ( kompletan dodatak ) - 1.000,00 €

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina! Povraćaj sredstava na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (, , Službeni glasnik RS” , broj 10/13).

Utovarivač stajnjaka isporučujemo na kućnu adresu, rok isporuke 1-4 dana. Cena dostave je utrošeno gorivo u zavisnosti od daljine kupca.

Uz kupljeni utovarivač za stajnjak dobijate jedan dodatak ( vile, kašika, korpa ) po izboru

Dodatni detalji

Tip priključne mašine Ostalo
Maka Deljanin
Godište 2020