Kupinovo vino sa medom sa obronaka Kopaonika Fizičko lice

пре 1 месец Poljoprivredni proizvodi Belgrade   97 prikaza

550 RSD

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
Lokacija: Belgrade
Cena: 550 RSD

Kupinovo vino Miljaković proizvodi se od najkvalitetnije domaće, organski uzgajane kupine, sorte "Triple Crown" sa obronaka Kopaonika. Pasterizovano je i potpuno prirodno bez konzervansa i dodatka vode,  zasladjeno prirodnim pčelinjim medom što mu daje jedinstveni ukus na tržištu, vrhunski kvalitet i povećane biološke vrednosti.  
Osim što je poznato da leči anemiju kupinovo vino povećava apetit, smanjuje holesterlol, blagotvorno utiče na kardiovaskularni sistem a smatra se i da pomaže kod sprečavanja nastanka i olakšavanja simptoma pojedinih neuroloških oboljenja medju kojima su Parkinsonova i Alchajmerova bolest. Kupinovo vino je toliko blagotvorno i bezbedno da je preporučljivo čak i trudnicama i dojiljama.

Pošto je proizvod pasterizovan i bez konzervansa, poželjno ga je čuvati nakon otvaranja u frižideru na temperaturi od 8 do 10 stepeni do najviše 7 dana.

Koliko je još korisno Kupinovo vino možete proveriti i na internetu, a o kvalitetu našeg vina imamo Sertifikat(Izveštaj) o ispitivanju da je vino bezbedno za upotrebu i da ispunjava uslove iz čl.75, čl.76 i čl.78 Pravilnika o kvalitetu i drugim zahtevima za pića.  

Cena Kupinovog vina je 590dinara po litru, 
a na veće količine dajemo popust.

Vino možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 060/0204030 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email: kupinovovinomiljakovic@gmail. com
  
“ U kupinovom vinu je istina i zdravlje” .  
Živeli