Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta Fizičko lice

2020-03-26 12:19   Poljoprivredni proizvodi   Belgrade   1.4K prikaza

500 RSD

  • maticni-sok-od-aronije-za-prirodno-jacanje-imuniteta-big-0
  • maticni-sok-od-aronije-za-prirodno-jacanje-imuniteta-big-1
  • maticni-sok-od-aronije-za-prirodno-jacanje-imuniteta-big-2
  • maticni-sok-od-aronije-za-prirodno-jacanje-imuniteta-big-3
  • maticni-sok-od-aronije-za-prirodno-jacanje-imuniteta-big-4
Location: Belgrade
Price: 500 RSD

Izuzetno je važno daovih dana, dok je na snazi pandemija zbog korona virusa, jačate imunitet. Pored izuzetno važnih mera higijene, u koje spada redovno i temeljnopranje ruku, kao i redovna upotreba dezinfekcionih sredstava, obratite pažnju ina ishranu.  Potrebno je unositi namirnice pune vitamina koje jačaju našimuni sistem, namirnice koje su dobri izvori vitamina i antioksidanata atakodje pomažu i alkalizaciji i detoksikaciji organizma. U tome vam dosta možepomoći ARONIJA ili MATIČNI SOK OD ARONIJE, jer kao što unarodu kažu, "ova biljka čini čuda za organizam"!
Aronija podstiče cirkulaciju, pročišćava krv, snižava povišen krvnipritisak, popravlja imunitet organizma, čisti jetru i žučnu kesu, regulišepravilan rad i izlučivanje štitne žlezde i pankreasa i reguliše šećer u krvi,olaksava probleme sa hemoroidima, pomaze pri mršavljenju, pomaze i kod lečenjakancera posebno debelog creva,sprečava pojavu raka i pomaže u lečenju malignihoboljenja, usporava starenje organizma i kože.

Naši matični sokoviod  aronije su samo pasterizovani, bez dodatka vode, veštačkih boja,šećera i konzervansa. Dobijenisu od ekološki čistog, ne prskanog ploda aronije, najbolje klase, ubranogna obroncima Kopaonika, zatim samleveno, a onda postupkom hladnog cedjenjaproceđeno, i tim procesom je dobijen sok koji se nakon toga pasterizuje i odtoga dobija PRAVI MATIČNI SOK, 100 % prirodan sok,  bezdodatka vode, šećera i aditiva.  Ovaj sok zadržava sve hranljivematerije poreklom iz voća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine iminerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja ipodizanje energije!   

Sok sadrži: vitamineA A1, B2, B3, B6, B9, C, P, E, minerale: gvožđe, jod, mangan,bakar, kalijum, kalcijum, kobalt, fosfor, cink, molibden; katehin, tanin,biofenol, redak voćni šećer – sorbitol i jedan od najjačih antioksidanasa –antocijanin.

Sok od aronije jenajbolje konzumirati po 30-50ml,  20-ak minuta pre jela.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAOOD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA IVEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.


Pakovanje od 0,5l  je 500 dinara
Pakovanje od 1l je 1000 dinara


Porudžbine možetepreuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESSili AKS).

Informacije na061/2693793 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email:  kupinovovinomiljakovic@gmail.com