Matični sok od DIVLJE BOROVNICE - (100% voće)

2021-08-30 21:09   Poljoprivredni proizvodi   Belgrade   766 prikaza

1,500 RSD

  • maticni-sok-od-divlje-borovnice-100-voce-big-0
  • maticni-sok-od-divlje-borovnice-100-voce-big-1
  • maticni-sok-od-divlje-borovnice-100-voce-big-2
  • maticni-sok-od-divlje-borovnice-100-voce-big-3
  • maticni-sok-od-divlje-borovnice-100-voce-big-4
Location: Belgrade
Price: 1,500 RSD

Borovnica je jedan od najvećih prirodnih antioksidanata i u svom sastavu sadrži veliku količinu vitamina, minerala i oligoelemenata. Kao voće bogato antioksidantima, borovnica usporava starenje celog tela. Razna medicinska istraživanja pokazala su da je borovnica izuzetan borac protiv slobodnih radikala u organizmu, pa joj se prepisuju i antitumorna dejstva.

Matični sok od divlje borovnice je izvor zdravlja, čijem ukusu retki odolevaju, naročito se preporučuje dijabetičarima ali i deci za popravljanje krvne slike. Borovnica se ubraja među najlekovitije biljke!  Naš matični sok od divlje borovnice, proizveden je direktnim hladnim ceđenjem voćnih bobica I samo nakon toga pasterizovan, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, boja ili aroma.

Naši stari su koristili borovnicu za jačanje krvi, podizanje imuniteta i oporavak posle teških bolesti.  Ukoliko sok od borovnice pijete 12 nedelja svakodnevno, aktivnost mozga će se poboljšati. Konzumiranje borovnica će vam dati energiju i poboljšati kognitivne funkcije i to na zdrav način.

Borovnice su pravi rudnik antioksidansa, vitamina i minerala, naročito kalcijuma, fosfora, gvožđa i vitamina C. Ovo ukusno voće se takođe preporučuje u prevenciji raznih bolesti kao što su bolesti krvi, srčana oboljenja, kao i za regulaciju šećera i masnoća, bolesti urinarnog trakta. . . Istraživanja su pokazala da borovnica usporava proces starenja, prekida početnu fazu razvoja raka i pomaže u kontroli dijabetesa.  Osobe koje muku muče s kilogramima takođe mogu imati koristi od bobica borovnice, zahvaljujući njihovim vlaknima koja daju osećaj sitosti.  

Ovo su samo ukratko delotvornosti soka od borovnice ili sto bi u narodu rekli borovnica je LEK ZA SVE!

Pakovanje od 1l je 1500 dinara.

Imamo takođe i hladnoceđene matične sokove od: Aronije, ribizle, višnje i kupine. (pogledajte u ostalim oglasima)

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 061/2693793 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

 

Email:   kupinovovinomiljakovic@gmail.com