Matični sok od KUPINE - Antikancerogeno dejstvo (100% voće) Fizičko lice

2020-07-03 14:04   Poljoprivredni proizvodi   Belgrade   1.9K prikaza

500 RSD

  • maticni-sok-od-kupine-antikancerogeno-dejstvo-100-voce-big-0
  • maticni-sok-od-kupine-antikancerogeno-dejstvo-100-voce-big-1
  • maticni-sok-od-kupine-antikancerogeno-dejstvo-100-voce-big-2
  • maticni-sok-od-kupine-antikancerogeno-dejstvo-100-voce-big-3
  • maticni-sok-od-kupine-antikancerogeno-dejstvo-100-voce-big-4
Location: Belgrade
Price: 500 RSD

Imamo hladnoceđene matične sokove od: Aronije, ribizle, višnje i kupine .

Sokovi su samo pasterizovani, bez dodatka vode, veštačkih boja, šećera i konzervansa!  

Ekološki čisto, ne prskano voće, najbolje klase, ubrano na obroncima Kopaonika, zatim samleveno, a onda postupkom hladnog cedjenja proceđeno, i tim procesom smo dobili sok koji se nakon toga pasterizuje i od toga dobija PRAVI MATIČNI SOK, 100 % prirodan - organski proizvod od 100% voća,  bez dodatka vode, šećera i aditiva.   Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz voća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!    

KUPINA
Matični sok od kupine, koji je cedjen ručnom presom, na starinski način, najviše u sebi ima kalijuma, magnezijum i gvoždje koji su pravi dar prirode sakriven u kupinama. Osim njih, one su bogate vitaminom C i E, koji im daju sladak i blago kiselkast ukus.  On će okrepiti vaše telo,  ojačati imunitet i preventivno delovati kod različitih bolesti, a veruje se da ovo ukusno voće ima i moćno antikancerogeno dejstvo.

Predstavlja odličan prirodni lek za kompletan kardiovaskularni sistem i  moćno antikancerogeno dejstvo, jer sadrži značajne količine hranljivih materija i brojnih minerala koji obiluju antioksidansima koji kompletno čiste organizam od toksina.

Tako našem telu dajemo gvožđe, kalijum i magnezijum, koji će okrepiti vaše telo, ojačati imunitet i preventivno delovati kod različitih bolesti. Naročito je preporučljivo da ga piju anemične osobe i to oko 0,5 dl, pola sata pre jela.

Pakovanje od 1l je 500 dinara

Takodje pravimo i sirupe od kupine, crne ribizle, višnje i aronije i ostalog sezonskog voća, ali po narudžbini. Sve pravljeno po tradicionalnim receptima naših baka.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 061/2693793 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email:   kupinovovinomiljakovic@gmail. com