Matični sok od RIBIZLE za odlicnu krvnu sliku (100% voće) Fizičko lice

2020-07-03 14:24   Poljoprivredni proizvodi   Belgrade   1K prikaza

600 RSD

  • maticni-sok-od-ribizle-za-odlicnu-krvnu-sliku-100-voce-big-0
  • maticni-sok-od-ribizle-za-odlicnu-krvnu-sliku-100-voce-big-1
  • maticni-sok-od-ribizle-za-odlicnu-krvnu-sliku-100-voce-big-2
  • maticni-sok-od-ribizle-za-odlicnu-krvnu-sliku-100-voce-big-3
  • maticni-sok-od-ribizle-za-odlicnu-krvnu-sliku-100-voce-big-4
Location: Belgrade
Price: 600 RSD

Sok od crne ribizle je popularan i ukusan napitak koji je višestruko koristan za zdravlje ljudi. Njega svakako treba piti, a pogotovo u letnjim mesecima jer daje brz efekat osvežavanja. Tokom ostalih meseci u godini, njega možete koristiti i kao svojevrsni tradicionalni lek protiv mnogih bolesti.  Kao takav zastupljen je u narodnoj medicini i dan danas.  

Naš matični sok od crne ribizle, spreman je na starinski nacin, od sveže ubranih plodova, zatim samleven pa onda metodom hladnog ceđenja proceđen i nakon toga samo pasterizovan, bez dodatka vode, veštačkih boja, šećera i konzervansa.   Ovako dobijen sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz moćnog supervoća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!  

Sadržaj vitamina C u crnoj ribizli, je čak tri puta veći nego u pomorandže.

Crne ribizle su dobre i u borbi protiv upale zglobova, urinarnih infekcija i anemije. Što se tiče lečenja urinarnih infekcija sokom od crne ribizle, u poslednje vreme naučnici tvrde da je crna ribizla isto toliko korisna koliko i brusnica. One, kao i brusnica i borovnica, sadrže proantocijanid, koji zaustavlja da bakterije napadaju zid urinarnog trakta sprečavajući njihovo prisustvo i izazivanje infekcije.   

Neke od koristi vitamina C su da on stvara kolagen, koji je bitan za strukturni materijal u kostima, zubima, koži, ligamentima, tetivama i hrskavici, on takođe pomaže telu da apsorbuje gvožđe, podiže imuni sistem, pomaže u bržem opravku od prehlade i gripa, a deluje i kao antioksidans.

Sadrži i kalijum, koji je jako važan za zdravlje srca i kvalitetan rad celog organizma, pa deluje preventivno na hipertenziju, snižava krvni pritisak i pomaže pri smanjenju rizika od moždanog udara. Ima znatnu količinu vitamina K, koji pomaže kod zdravog zgrušavanja krvi. Taj vitamin zadužen je i za održavanje zdravih kostiju jer reguliše kalcijum u kostima pa je preporučljiv i kod osteoporoze.  Preporuka je piti 0,2 do 0,5 dl , pola satapre jela.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Pakovanje od 1l je 600 dinara

Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 061/2693793 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email:   kupinovovinomiljakovic@gmail. com