Matični sok od VIŠNJE - prirodni ANTIOKSIDANT (100% voće) Fizičko lice

2020-07-03 14:19   Poljoprivredni proizvodi   Belgrade   1.4K prikaza

500 RSD

  • maticni-sok-od-visnje-prirodni-antioksidant-100-voce-big-0
  • maticni-sok-od-visnje-prirodni-antioksidant-100-voce-big-1
  • maticni-sok-od-visnje-prirodni-antioksidant-100-voce-big-2
  • maticni-sok-od-visnje-prirodni-antioksidant-100-voce-big-3
  • maticni-sok-od-visnje-prirodni-antioksidant-100-voce-big-4
Location: Belgrade
Price: 500 RSD

Imamo hladnoceđene matične sokove od: Aronije, ribizle, višnje i kupine.

Ekološki čisto, ne prskano voće, najbolje klase, ubrano na obroncima Kopaonika, zatim samleveno, a onda postupkom hladnog cedjenja proceđeno, i tim procesom smo dobili sok koji se nakon toga pasterizuje i od toga dobija PRAVI MATIČNI SOK, 100 % prirodan - organski proizvod od 100% voća, bez dodatka vode, šećera i aditiva.   Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz voća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!

VIŠNJA

Visnje su voće u kojem maksimalno treba uživati i to ne samo za vreme sezone već i tokom cele godine. Naime, višnje su potpuno bezbedne za konzumiranje u neograničenim količinama čak i za dijabetičare, dok su lekovita svojstva ovog aromatičnog voća zaista na zavidnom nivou.  Matični sok  od visnje, pravljen je na starinski nacin,   dobar je jer smanjuje rizik od infarkta miokarda. Višnje sprečavaju oksidaciju štetnog LDL holesterola koji oštećuje zidove krvnih sudova. Za zdravo srce jedite često višnje. Svojim uticajem na smanjenje arteroskleroze, obezbeđuju zdrave krvne sudove mozga i štite od moždanog udara - šloga. Za zdrav vid birajte višnju, jer ona povoljno deluje na ćelije oka.  Sadrži kumarin te smanjuje sklonost krvi ka zgrušavanju. Time smanjuje rizik od tromboze.  Zbog velikog sadržaja kalijuma podstiču izbacivanje tečnosti te utiču na sniženje krvnog pritiska. Osobe sa hipertenzijom treba da ih jedu češće.  Višnja smanjuje zapaljenjske procese u organizmu pa olakšava tegobe kod zapaljenjskih reumatskih bolesti, pre svega kod reumatoidnog artrita. Sadrži dosta gvožđa pa ako ste malokrvni ubacite je u ishranu. Redovno konzumiranje smanjuje rizik od šećerne bolesti. Jača krvne sudove, posebno kapilare.

Pakovanje od 1l je 500 dinara.

Takodje pravimo i sirupe od kupine, crne ribizle, višnje i aronije i ostalog sezonskog voća, ali po narudžbini. Sve pravljeno po tradicionalnim receptima naših baka.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 061/2693793 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email:   kupinovovinomiljakovic@gmail.com